6196
Hr. og Fru Kirkegaard
                                             
                 

 

Vielse i Sankt Petri Kirke

Maria og Peter blev viet lørdag den 7. februar kl. 13.00 af provst Gert Blak Mogensen. Maria blev ført op af sin stedfader Kaj Hansen og Marias veninde Charlotte var brudepige. Peter havde valgt at have Alan Harbaugh som sin bestman.

Gert Blak Mogensen holdt en meget smuk tale for brudeparret som var personlig og meget rørende. Efter vielsen sang sopranen Gina (veninde til skrædderen) Ave Marie akkompagneret af harpemusik... der var ikke et øje tørt.

Brudeparret blev lykønsket af alle gæster i gården og efterfølgende blev der taget billede af alle gæsterne, da de var på vej ind til reception i Chr. V Saal.

Marias mor Ulla, havde sørget for at kirken blev pyntet med blomster - alt holdt i hvidt - og samme roser som var i brudebuketten. Alteret var pyntet med blomsterarrangement og ranker med grønt og hvide blomster. Ved indgangen, klokketårnet var der sat 2 store blomsterarrangementer op - og det samme på vej op til alteret. Der var påsat grønt og hvide roser med sløjfer på alle lysholdere... meget smukt.

Ullas Blomster, Ulla Hansen, Nørrebrogade 55 - tlf. 35 39 70 05.

En stor tak til kirketjener Stefan Jensen som hjalp os med alt det praktiske.

Se flere billeder under Galleri, Kirke og Reception.