6196
Hr. og Fru Kirkegaard
                                             
                               

 

Brunch på Skovridderkroen

DGI-Byens dampbad

Bryggeriet Apollo

Go-Kart i Ballerup

Peters Polterabend - lørdag den 31. januar 2004

Peter blev hentet hjemme på Bibliotekvej af Kim og kørt ud på Skovriderkroen. Der ventede Søren, og svogrene til en gang hyggelig brunch. Undervejs blev der truet med vandgang nede på badebroen men han slap!!!

Vi kørte derefter ind til DGI byen hvor den stod på velvære for drengene. Peter skulle selvfølgelig have særbehandling så han fik en halv times algebehandling!!! Først blev han pakket ind i varme algeomslag for derefter at hvile ud med dem på ca. 20 min. Efterfølgende skulle det skylles af og han var klar til tyrkisk sauna sammen med drengene, der imellemtiden havde været i svømmebassinet.

Vi var først i dampbad for derefter at hoppe i et lille iskoldt bad. Vi gik derefter i den tyrkiske sauna med kviste som vi skulle slå os selv med!!! Temperaturen endte på ca. 100 grader og det var varmt, der blev lidt godt og grundigt rundt omkring i krogene især da ”fyrpasseren” viftede med håndklædet over os da føltes det som 1000 grader!!!

Selskabet gik derefter på Bryggeriet Apollo og fik ret store og gode øl. Sylvest stødte til ved middagen og synes stemningen umiddelbart var lidt tam, så han arrangerede en go-cart tid ved ni tiden i Ballerup. Skulle hilse og sige man kører fint på et par øl!!!

Vi rundede en god dag af med 1 times go-cart hvor der blev gået til stålet. Det lykkedes den kommende brudgom at slå hele feltet i første heat og lå til at vinde i andet men uheldigt for ham ville én af svogrene det anderledes i andet heat, så han blev kørt af i et sving og Søren vandt det.

Tak til alle for et superarrangement og en meget hyggelig dag sammen.

Der blev desværre ikke taget nogle billeder på dagen