6196
Hr. og Fru Kirkegaard
                                             
                 

 

 
 Maria blev 39 den 1. august
Vejret var selvfølgelig... suverænt! :-) De nærmeste kom og hyldede på selve dagen... og lørdag var lagt op til "tøsemiddag" - dog med lidt "mand" ind over, da der var mandefald... se billeder her!

 

Om Maria

Maria er 39 år, født i København 1967. Har en storebror fra samme mor og far, en halv lillebror fra mor og stedfar, 2 halvsøskende fra stedfars tidligere ægteskab og en halvsøster, som hun ikke har kontakt til, fra sin far og hans daværende kæreste. Marias rigtige far er død, men har haft sin stedfar Kaj i sit liv siden hun var 1 år, så han er faktisk hendes far, når det kommer til stykket.

Voksede op i Greve og efterfølgende som teenager i Hvidovre. Maria har gået i privatskole siden 2 klasse, inde i København. Først på Katolsk Central skole (nu Sankt Ansgar) fra 2-6 klasse, men flyttede så skole til Institut Sankt Joseph fra 6-10 klasse. Herefter tog Maria EFG og HH i Nyropsgade, og det sidste år tog Maria arbejde på et reklamebureauet Cato Johnson som deltids-trainee i produktionsafdelingen. Efter HH fortsatte hun med at arbejde hos Cato Johnson. Maria blev i reklamebranchen frem til sommeren ´92, hvor hun arbejdede som produktionschef på Milvang. September ´02 skiftede hun stol og blev "kunde" hos Song Networks. Søgte nyt job i efteråret 2004, og blev ansat hos NNIT/e|sense (reklame/webbureau). De tog "hele pakken", startede 1. december 04...barsel den 27. maj 2005. Er kommet retur fra barsel 24. juli 2006 og startet i NNIT Communications som hun er super glad for!

Maria boede det meste af sit voksne liv på Nørrebro, men købte hus i Hvidovre januar ´00.

Når man taler om Maria, så kommer man ikke uden om Ophelia, Marias hund - også kaldet Mussepigen, har fulgt Maria i tykt og tyndt. Maria er kendt for sit specielle forhold til dyr!!! Loui kom ind i famlien på Marias 37 års fødselsdag. Tante Gug havde Robbie W med i en kurv... han blev herefter døbt om til Loui... en fræk gråstribet mussedreng, som elsker at drille Ophelia.

Ophelia er død
Ophelia var så dårlig til sidst, at vi valgte at få hende aflivet tirsdag den 16. maj, inden vi tog til USA, da vi ikke var helt sikre på at hun ville klare den i 10 dage endnu. Det var en meget svær beslutning for os, men vi var ikke i tvivl, hun skulle have fred nu...  Læs mere og se billeder her!

Maria er den som altid har holdt sammen på vennerne. Kan prale med at have holdt julefrokost siden ´91... og så kom der lige lidt påskefrokoster oven i også. Er kendt for sine meget kreative evner i et køkken, som både familie og venner nyder godt af. Har tidligere også "gået ud", og lavet mad til diverse arrangementer - og efter sit eget bryllup, med utallige opfordringer til at starte sit eget... Springer hun nu ud som fest- og bryllupsarrangør. Så hvis du lige kender nogen som står og  mangler lidt kreativ input og overblik, så kontakt Maria!!

Maria har fundet prinsen på den hvide hest. Mødte Peter februar ´03 og ikke lang tid efter flyttede Peter ind i huset i Hvidovre. Huset er sat i tip-top stand.

Maria har valgt at tage Peters efternavn. Så nu er hendes fulde navn: Maria Tanil Kirkegaard. Flere har spurgt... "Hvad med Lund"?. Ja, Lund er blevet brugt. Datteren kom til at hedde Klara Maria Tanil Lund Kirkegaard. Ja, meget langt men der er forklaring. Se under Om Klara (som er under konstruktion).