6196
Hr. og Fru Kirkegaard
                                             
                               

 

Hvis du tør se flere billeder - så klik på billeder.

Forretningen/Surprise

Københavner Cafeen

Music Factory

Fest hos Peter Pilot

Marias Polterabend - lørdag den 31. januar 2004

Maria havde gennem længere tid prøvet alle vennerne af med, hvornår det skulle være.... Det holdt hårdt for vennerne, men til sidst lykkes det med mor Ullas hjælp at tage "røven" på hende.

Hun skulle hente servietter på Hegnslund. Lørdag den 31. januar var afskrevet hos hende, men da hun var på vej til Hegnslund, ringede Ulla og spurgte om hun kunne køre noget kistepynt for hende, fordi der var 2 som var syge i forretningen. Ulla ... den store Oscar-vinder...  småtudede lidt i røret, da Maria begyndte at spørge for meget .... Maria kom for hurtigt til forretningen og blev derfor send ud til Rødovre med en latterlig lille buket, hun var rasende over at den ikke var blevet sendt med transporten. Nå, men da hun kom retur, kidnappede de hende og indenfor 20 min kom alle de nærmeste venner og veninder, søster og tante... Der blev drukket champagne, vin i butikken. Jo, man kunne tydelig mærke, at havde holdt hårdt, men nydelsen af at have fået skovlen under Maria... overgik alt.

Herefter gik turen med HT-bus!!! til Nørreport Station, hvor de gik til Københavner Cafeen. Her var dækket op med det helt store kolde danske frokostbord og en masse øl og snaps. Der blev sunget til en guitarspillende munter mand og pludselig skulle Maria videre.

Betina og Niklas tog hende under armen, ud i en taxa.. og hen for at få den "helt store tur" - ca. 3 timers ansigts- og kropsbehandling inkl. makeup, her efterlod de hende alene. Da hun var færdig blev hun hentet af en taxa som kørte hende ned til et mystisk sted, hvor alle stod klar med shots og drinks...

Nu skulle Maria indspille en video. (Maria har VHS-bånd). Der blev sunget og drukket godt igennem. Herefter fik Maria en hue ned over ansigtet (flot! lige op i den nylagte makeup)... kørt i taxa til et hemmeligt sted... op i elevator...

Og vupti... så var vi til fest hos Peter Pilot som havde lagt hus til. Peter havde sørget for mad og masser af drikke... Så festede vi alle. Som aftenen gik kom der mænd til (Peters drenge venner), og ved 23-tiden kom der så en ny... og sikke en... han smed sgu tøjet!!! Der blev serveret body-tequila, den klassiske... Stripperen blev og festede med. Jo, det var en "rigtig polterabend". Klokken lort blev Maria kørt hjem, godt vissen og med krydser i øjnene.

Tak til jer alle som havde lyst til at deltage i min polterabend - og til dem som var forhindret (Charlotte og Linda) - men alligevel havde postet penge i en fantastisk dag, aften og nat.

Deltagere: Ulla, Tante Anne Marie, Camilla, Betina, Rina, Niklas, Søren, Per, Merete, Hanne, Helle (delvis) Stephan (delvis), Peter Pilot (delvis) - og hans venner.

Maria fik som sagt VHS-bånd med musikvideoen samt album med billeder fra hele dagen. Da vi aldrig nåede i byen, var der penge tilovers. Disse penge vil blive brugt på en "afterparty-sommerfest" - eller noget andet festligt.