6196
Hr. og Fru Kirkegaard
                                             
                 

 

 

Tillykke & Reception

Efter vielsen blev der sagt tillykke i gården. Brudeparret blev fotograferet inde i gravkapellet og alle gæsterne blev fotograferet parvis på vej ind til receptionen i Chr. V Saal.

Der blev serveret bobler og bryllupskage, hjemmelavet kransekage med nougat, friske jordbær, stenfri druer, chokolade, kaffe/the, øl og vand.

Bryllupskagen var lavet af kage- og dessertkunstneren Markus Grigo. Fyldt med lyse kagebunde med appelsin og mandler, hvid chokoladecreme med appelsin og (meget) hakket mørk chokolade samt frisk mango. Den var helt fantastisk, frisk og lækker. Markus var en helt fantastisk sparringspartner, vi fik flere smagsprøver inden vi endeligt fandt frem til netop dét, vi begge kunne lide. Kagen var pyntet enkelt og smukt med hvide blomster og vores monogram. Markus fik den smukke kage fotograferet til Bo Bedre april numret. En stor tak til Markus.

Maria havde sørget for at Illustratoren Jens Hage kom, kendt for sine helt fantastiske karrikaturer og illustrationer, fra især Berlingske. Jens gik rundt til receptionen og tegnede gæsterne. Det var en rigtig sjov gimmick og alle gæsterne syntes det var sjovt at se sig selv og de nærmeste. Se karriakaturer her.

Kransekagen var lavet af bruden selv... Efterfølgende har der været flere bestillinger :-)

Se flere billeder under Galleri, Kirke og Reception.