6462
Hr. og Fru Kirkegaard
                                             

 

 
 
 
Bryllupsrejsen

Vi drog af sted lørdagen efter brylluppet, den 14. februar (Valentines dag). Turen gik først til Singapore, hvor vi skulle besøge Charlotte (Marias veninde og brudepige). Vi var i Singapore i 3 dage, hvor den stod på power shopping. Vi fik købt de fedeste ting. Peter fik et af sine drømmeurer, linse til kamera - og ja, Maria købte 4 par sko, solbriller, hårting og bikini. Efter 3 heftige dage, hvor vi boede hos Charlotte i hendes penthouse lejlighed - tog vi flyveren videre til Langkawi i Malaysia.

Vores gave fra vennerne, et videokamera blev taget i brug. Peter blev så god til håndholdt kameraføring, at han overvejer at drive det videre... Han kan overtales til fremvisning.

Langkawi var hvad vi havde brug for og drømt om. Romantik, afslapning, varme, sol, badning, forkælelse og masser af luksus. Vi havde booket os ind på et 5 stjerne hotel Tanjung Rhu en oase som var perfekt til en del opladning efter hektisk forberedelse op til brylluppet. Her blev vi opvartet i h.... og r.. og fik massage og aromateraphy. Alt var bare lækkert. Masser af sol på kroppen og det endte da også med at vi blev ganske meget nougat-mus brune...

Efter 7 dage, skulle vi hjem. Vi kunne godt have brugt en uge mere... Men turen gik hjem via Singapore, hvor vi havde stop på 6 timer. Aftalte at mødes med Charlotte for at gå ud og spise. Charlotte havde sørget for bord på den kinesiske restaurant, hvor hun spiste da hun fik at vide at Peter havde friet... så det var en fed måde at afslutte bryllupsrejsen på . Her spiste vi frøer! ChiliCrab og en masse andet lækkert. Man må sige at hr. Kirkegaard virkelig fik rig mulighed for at prøve sine egne grænser af!

Vi fløj hjem kl. 01.00 om natten, en 12 timers flyvetur og landet i kolde København kl. 07.00 om morgenen. Hjem til Ophelia som vi begge havde savnet vildt. Havde et par dage hjemme inden vi startede på job igen.

Du kan se flere billeder fra bryllupsrejsen og Galleri her!